Me ardhjen e pranveres dhe afrimin e veres lind deshira per te blere syze dielli te reja. Cdo sezon stinesh ne mode ka koleksionet e saj. Edhe kete pranvere – vere jane prezantuar koleksionet e reja te syzeve te diellit. Kete vit mund te themi se kemi larmishmeri modelesh dhe ngjyrash, duke filluar nga prerje te rrumbullaketa, katrore, me ngjyra te ndryshme ku nuk mungon dhe ngjyra e zeze. Edhe per sa i perket madhesive ato jane te ndryshme, duke filluar nga ato me te vogla e duke vazhduar tek ato me te medha dhe me ekstravagante.

Per te pasur nje mbrojtje sa me te mire nga rrezet e demshme duhet gjithmone te keni syzet me vete. Per modelet me te bukura dhe fashion te syzeve te diellit mund te inspiroheni me poshte.

  • Syze Dielli nga Celine – Me ngjyren e detit dhe te qiellit ky model syzesh eshte perfekt per ne plazh.

  • Syze Dielli nga Givenchy – Ky model syzesh me prerje te rrumbullaket dhe ngjyre lejla eshte nje risi per kete sezon pranvere – vere.

  • Syze Dielli nga Dolce&Gabanna – Dekorimi me lule dhe gura i syzeve eshte nje trend i cili reziston eshte kete sezon.

  • Syze dielli nga Gucci – Me model shume te vecante keto syze te diellit nga Gucci jane thjesht dashuri.

  • Syze Dielli nga Miu Miu – Syze me prerje te rrumbullaket dhe ngjyre lejla.

  • Syze Dielli nga Face a Face – Me keto syze mund te themi qe do dukeni shume fashion.

  • Syze Dielli nga Mango – Model syzesh me forme te vecante dhe me xham transparent ngjyre pjepri.

  • Syze Dielli nga Louis Viutton – Keto syze te mrekullueshme me xhama pasqyre dhe skelet ngjyre floriri jane te adhurueshme.

  • Syze Dielli nga Jimmy Choo – Me model futurist dhe ngjyre te zeze, keto syze jane nje model plot mister.

  • Syze Dielli nga Dior – Nje model i vecante i prezantuar nga Dior.

Se shpejti me keshilla dhe te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexo edhe : Fundet me Pala – 10 Modelet me te Vecanta