Nese jeni ne kerkim te biletave te avionit dhe hoteleve me cmime ekonomike per kete sezon veror, do ju vijme ne ndihme per t’ju orientuar sa me mire.

Per te shijuar pushime sa me leverdisshme dhe me cmime shume konkuruese ju prezantojme Vola Gratis e cila eshte kompania me e mire online per bileta avionesh dhe prenotime hotelesh ne te gjithe boten.

Tek Vola Gratis do te gjeni cmimet me te mira dhe me ekonomike se ne cdo agjensi udhetimi ne te gjithe Shqiperine. Prenotimi i biletes behet shume thjeshte dhe mund te ndiqni hapat tona me poshte, qe do t’ju ilustrojne, se si mund te beni nje blerje sa me te shpejte dhe te thjeshte, te nje bilete avioni, nje hoteli ose te dyjave bashke.

Hapi i Pare –  Fillimi i Plotesimit te te Dhenave dhe Detajeve te Avionit.

“Partenza” – Do te vendosni Qytetin e nisjes.
“Destinazione” – Do te vendoni Qytetin e mberritjes.
“Andata” dhe “Ritorno” –  Do te vendosni daten e nisjes dhe daten e kthimit.
“Adulti” “Bambini” “Neonati” – Do te zgjidhni numrin e personave te rritur, femije ose te porsalindur.
“Modalità di acquisto” –  Do te zgjidhni menyren per te bere pagesen.
“Compara Voli” – Do t’ju jepet mundesia te zgjidhni midis ofertave me te mira per avionet.
“Compara Voli+Hotel” – Do t’ju jepet mundesia te zgjidhni midis ofertave me te mira per avione+hotele.

Cattura

Hapi i Dyte – Zgjidhni oferten me te mire nga ato qe do ju ofrohen.

“Compara Voli” – Mbasi te klikoni do ju shfaqet nje faqe ku do te keni te gjitha listat e avioneve te klasifikuara sipas cmimit.
“Compara Voli+Hotel” –  Nese do te klikoni do ju shfaqet nje faqe me te gjitha kombinimet e avioneve+hotele me cmimet me te mira se ne cdo vend tjeter.

2

Hapi i Trete – Plotesimi i te dhenave personale.

Do te beni plotesimin e te dhenate tuaja. Ju kerkohet emri, mbiemri, emaili dhe numri i telefonit.

3

Hapi i Katert – Pagesa me Karte Krediti.

Do te rregjistroni te dhenat e kartes. Ju kerkohen tipi i kartes, numri i kartes, data e skadences dhe kodi CVV.

4

Hapi i Peste – Perfundimi i blerjes online.

“COMPRA” – Per te perfunduar blerjen e biletes klikojeni.
*Mbasi te beni blerjen ju do te njoftoheni ne adresen tuaj te emailit nga compania me te dhenat e udhetimit.
*Brenda 24 oreve nga nisja ju mund te telefononi kompanine Vola Gratis per ndryshime te ndryshme qe mund te deshironi te beni.

5

 

Kerko tani per Bileta avioni dhe Hotele me Vola Gratis

Pushime te mbara!