Dekorimet per shtepine jane gjithmone shume te kendshme. Nese jeni te lodhura nga blerja e tyre, nga sot mund ti krijoni edhe vet. Per me shume ju ftojme te inspiroheni me poshte.

  • Nje kornize fotosh shume ndryshe dhe e vecante.

  • Me disa kavanoze te thjeshte mund te krijojme nje lloj atmosfere romantike.

  • Nga tapat e veres mund te krijohet nje pasqyre shume e vecante.

  • Nese doni piktura unike, mund ti beni ne kete menyre shume te thjeshte.

  • Nje kopesht i vogel lulesh, plot ngjyra, dhe harmoni.

  • Dekor shume i vecante muri.

  • Nje ide shume e bukur per kopshtin tuaj.

Se shpejti me keshilla dhe Ide te reja Dekorimi per Shtepine!

Dhurata Ime

Lexo edhe : Ide per te Dekoruar Shtepine me Foto Familjare