Te blesh tek AliExpress.com eshte e thjeshte dhe e sigurt 100%. Ky eshte nje manual i shkurter per te bere blerje online ne AliExpress i ofruar Falas nga Dhurata Ime. Ndiqni hapat e meposhtem dhe nuk do te gaboni.

Shqiperia – Kur te plotesoni adresen, ZIP Postal Code mund ta gjeni ne kete adrese: Posta Shqiptare
Kosova – Kur te plotesoni adresen, ZIP Postal Code mund ta gjeni ne kete adrese: Posta e Kosoves

  • Hapi i pare – Regjistrimi – Mund te regjistroheni me profilin tuaj ne facebook ose duke perdorur emailin tuaj. Te gjitha informacionet ne kete faze duhet te jene te sakta, perfshire dhe adresen tuaj.

hap llogari ne aliexpress

  • Hapi i dyte – Kerkimi ne motorin e kerkimit te AliExpress – Mund te kerkoni produktet tuaja ne gjuhe te ndryshme dhe ne marka te ndyshme.

kerko produktin ne aliexpress

  • Hapi i trete – Produkti i deshiruar – Zgjidhni produktin, ngjyren, madhesine dhe cdo informacion shtese qe nevojitet per ta bere blerjen tuaj sa me optimale. E rendesishme ne kete faze eshte zgjedhje e nje shitesi  me Feedback te larte. Duke klikuar tek Feedback mund te shifni edhe komentet e bera per kete klient nga bleresit e meparshem.

Zgjidh produktin dhe bej blerjen (2)

  • Hapi i katert – Blerja e produktit – Blerja dhe pagesa ne AliExpress.com eshte e sigurt. AliExpress perdor sherbimin Escrow per te garantuar blerjen tuaj 100%. Me sherbimin Escrow kompani AliExpress i bllokon dhe i mban Leket qe ju paguat per blerjen deri ne momentin qe ju merrni produktin e blere. Pagesa mund te behen me Karte Krediti Visa, Mastercard, Karte Debiti Maestro, Transferte bankare, Western Union, WebMoney, Boleto dhe Qiwi. Beni pagesen dhe nuk ju mbetet vetem te prisni pakon ne shtepi! Shopping te mbare!metoda pagese

Rregjistrohu tani ne AliExpress!

Dhurata Ime