Palltot me kuadrate rikthehen kete sezon me modele dhe larmishmeri ngjyrash. Propozimet variojne nga ato me te thjeshtat, te cilat vishen cdo dite dhe kulmojne, tek ato modele me shik, te cilat vishen gjate paraditeve dhe darkave. Per tu inspiruar me ide te reja, ju ftojme te shihni fotot e meposhteme:

  • Pallto per femra nga Benetton – Kjo pallto me kudrate me ngjyre te verdhe dhe gri dhe me prerje te gjere eshte nje zgjedhje shume e mire per paraditet e ftohta te dimrit.

pallto-per-femra-nga-benetton

  • Pallto per femra nga Asos – Me prerje me te gjate, kjo pallto me ngjyra te hapura eshte perfekte per mbremje dhe pse jo per paradite plot stil.

pallto-per-femra-nga-asos

  • Pallto per femra nga Stefanel – Me viza me ngjyre te zeze qe formojne kuadrate te medha, kjo pallto e bardhe eshte nje zgjedhje shume e mire.

pallto-per-femra-nga-stefanel

  • Pallto per femra nga Max&Co – Me maxi kuadrate dhe me ngjyra.

pallto-per-femra-nga-maxco

  • Pallto per femra nga Mango – Pallto egjate me kuadrate te medha ngjyre gri.

pallto-per-femra-nga-mango

  • Pallto per femra nga J. Crew – Parka me kapuc me ngjyre te kuqe, por gjithmone me kuadrate.

pallto-per-femra-nga-j-crew

  • Pallto per femra nga Miss Selfridge – Pallto me kuadrate dhe me xhepa te medhenj.

pallto-per-femra-nga-miss-selfridge

  • Pallto per femra nga Native Youth – Pallto e shkurter me ngjyre te kuqe dhe kuadrate te medha.

pallto-per-femra-nga-native-youth

Se shpejti me keshilla dhe te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexo edhe : Trikot Dimerore Tendencat 2016 – 2017