Kominoshe xhins? Po e vertete! Trendi i viteve 90’ rikthehet fuqishem per kete pranvere dhe ju keni patjeter nje pale kominoshe xhins. Modelet qe do te prezantojme jane te ndryshme dhe variojne nga stili i ngushte, i gjere dhe me te cara. Nese ju pelqen te dukeni me shik ju mund te zgjidhni modelet me flutura dhe detaje te tjera.

Cdo model eshte i vecante dhe duhet vetem te zgjidhni te preferuaren tuaj. Me poshte ju ftojme te inspiroheni me modelet me te bukura te kominosheve xhins qe kemi zgjedhur per ju!

  • Modeli i pare i kominosheve xhins eshte praktik dhe i thjeshte. Kominoshet mund te kombinohen shume mire me bluze te bardhe.

  • Nje tjeter model jane keto kominoshe me prerje te ngushte.

  • Kominoshet xhins jane shume te preferuara nga femrat. Modeli I ri qe prezantojme jane keto kominoshe me ngjyre te hapur dhe me te cara.

  • Nje tjeter model jashte klasikes jane keto kominoshe me flutura ne pjesen e siperme.

  • Kominoshe xhins me nje model te vecante dhe te gjera ne pjesen e poshtme.

  • Nje tjeter model jane keto kominoshe me butona.

  • Kominoshe xhins me theke ne pjesen e poshte. Theket jane nje detaj shume i bukur.

  • Kominoshe xhins me ngjyre te erret dhe menge te shkurtra.

  • Kominoshe xhins me ngjyre te hapur.

  • Kominoshe xhins me prerje cropped ne pjese e poshtme.

Se shpejti me Keshilla dhe Ide te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexo edhe: Receta Gatimi: Kunguj te Marinuar