Kete here do te prezantojme modele te ndryshme bluzesh dhe kemishash, te gjitha shume elegante. Kush nga ju i pelqen shume kemishat? Pothuajse te gjitha ne mund te themi. Me ngjyra te ndryshme dhe modele te larmishme do te prezantojme trendet me te fundit. Per tu inspiruar me ide te reja, ju ftojme te shihni fotot e meposhteme:

 • Modeli i pare eshte nje kemishe bluze me stampa lulesh ku mbizoteron ngjyra e kuqe.

 • Kemishe tyli me ngjyre te zeze. Perfekte!

 • Bluze me ngjyre vishnje me material tyli.

 • Kemishe transparente me ngjyre te zeze e me detaje gold tek jaka. Ideale per mbremje!

 • Body me stampa orientale dhe me menge te shkurtra.

 • Bluze me ngjyre roze antike dhe fjongo dekoruese me ngjyre te zeze ne pjesen e siperme. Model shume romantik!

 • Kemishe ngjyre roze me menge te fryra dhe e dekoruar me nje rrip mesi.

 • Bluze transparente me detaje.

 • Gjysem kemishe me ngjyre te bardhe dhe stampa lulesh te vogla ngjyre vishnje.

 • Kemishe over size me ngjyre portokalli.

 • Bluze me ngjyre bojqielli dhe menge te shkurtra.

Se shpejti me keshilla dhe te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexo edhe : Ide si te vishemi per Shen Valentin 2017