Ne kete artikull do te flasim per ide te reja per te dekoruar vazor e luleve. Dekorimet ju mund ti beni shume lehte me duart tuaja. Mund te perdorni ngjyra per te piktuaruar ose materiale te tjera per te dekoruar vazot e luleve. Pas dekorimit te vazove ballkoni ose tarraca juaj do te jete shume me e bukur dhe ne harmoni me lulet.

Ju ftojme te inpiroheni me idete e meposhtme:

  • Ideja e pare e dekorimit jane keto vazo me ngjyre te bardhe te vizatuara. Mund ti beni shume lehte dhe ju me duart tuaja.

  • Mjafton te keni pak krijmtare dhe ju mund te keni vazot me te vecanta.

  • Vazo te pikturuara me bretkose dhe mund te jene shume argetuese per femijet tuaj dhe jo vetem.

  • Vazo te bardhe dhe me viza blu dhe bojqielli! Mesoni ne foton meposhte si i kemi bere!

  • Shume e lehte apo jo? Mjafton ti lyeni koke poshte dhe te leni bojen te kulloje. Dhe vazot e luleve jane gati!

  • Dhe nje tjeter ide vazo e zbukuruar me breshka. Femijet tuaj do ti adhurojne keto vazo.

  • Vazo te pikturuara me lule dhe nusepashke!

  • Nese ju pelqen thjeshtesia ju mund te shkruani tek vazot e luleve si ne foton ilustruese.

  • Luani me ngjyrat dhe do te krijoni ngjyrat e ylberit ne ballkonin tuaj.

  • Nje tjeter ide jane keto vazo me pika.

Se shpejti me Ide dhe Keshilla dhe te reja Dekorimi per Shtepine! 🙂

Dhurata Ime

Lexo edhe: Ide si te Organizoni nje Feste ne Shtepi