Shtepia mund te dekorohet ne menyra te ndryshme, por nje nga menyrat me te kendshme eshte dekorimi me fotografi. Per nje ambjet sa me te komod dhe te bukur mund te dekorojme shtepine me shume foto tonat, dhe mund ta dekorojme ne cdo cep te saj. Per me shume ju ftojme te inspiroheni me poshte.

  • Nje dekorim shume klasik, me foto te familjes por te vendosura ne nje pozicion shume krijues.

  • Disa foto me madhesi te ndryshme por te vendosura ne menyre harmonike ne murin e divanit. Ide e bukur!

  • Nga nje dhome gjumi normale eshte shnderruar ne dhome shume romantike.

  • Nje tjeter variant dekorimi per dhomen e ndenjes.

  • Kendi i preferuar i shtepise mund te behet pikerisht ne menyre te tille. E adhurueshme!

Se shpejti me keshilla dhe Ide te reja Dekorimi per Shtepine!

Dhurata Ime

Lexo edhe: Kemisha dhe Bluze: Modelet me te Fundit