Cookie

Te gjitha faqet e internetit perdorin cookie. Disa nga cookie qe ne perdorim jane te nevojshme per te bere te mundur qe website te funksionoje mire. Ju kujtojme se nese vazhdoni lundrimin ne faqen tone pa ndryshuar konfigurimet, supozojme se jeni te kenaqur te pranoni cookie nga faqja jone.

Cfare jane cookie?

Cookie jane skedare te vegjel teksti te koduar te cilet jane te pozicionuar ne kompjuterin tuaj ose ne pajisje te tjera qe jane duke perdorur kete faqe interneti. Faqja e internetit perdor cookie per te mbledhur informacione rreth jush. Fshirja ose bllokimi i cookies mund te ndikoje eksperiencen tuaj te perdorimit te faqes se internetit dhe pjese te ketij website mund te mos perdoren plotesisht me tej.

Tipet e cookie

Cookie Teknik

Keto lloj cookie jane te nevojshem per funksionimin e faqes se internetit. Ato mund te jene me afat skandence, pra qendrojne deri ne nje date te caktuar ose mund te jene sesioni, pra qe fshihen me mbylljen e browser-it.

Cookie analitik

Keto lloj cookie sherbejne per te mbledhur te dhena statistikore anonime mbi lexuesit dhe perdoruesit e website-it. Mund te jene te paleve te treta ose te faqes tone.

Cookie per te bashkvepruar me sherbime te paleve te treta

Keto lloj cookie sherbejne per te bashkvepruar me sherbime te paleve te tjera, si psh butonat e Facebook, Twiter etj dhe jane te paleve te treta me te cilet bashveprohet.

Cookie profilizimi

Keto lloj cookie jane te nevojshem per ti derguar lexuesve dhe perdoruresve te faqes reklama te personalizuara, duke u bazuar tek sjellja dhe interesat e tyre online. Ky website nuk perdor cookie profilizimi qe jane ne pronesi te vete, por ne disa raste mun te perdori cookie profilizimi te paleve te treta.

Link ne dalje drejt nje faqe interneti tjeter

Ne faqen tone mund te kete ndonje link ne dalje drejt nje faqe interneti tjeter. Cookie policy dhe Privacy Policy ne website-in tjeter mund te jete e ndryshme nga e jona.

Cfare mund te beje lexuesi dhe perdoruesi i website-it

Lexuesi dhe perdoruesi i faqes mund te fshije dhe te bllokoje cookie duke ndryshuar konfigurimet perkatese te browser-it dhe duke ndryshuar konfigurimet perkatese te sherbimeve te ofruara.

Informacion mbi cookie te perdorura ne kete website

Google Analytics dhe sherbime te tjera te Google Inc. sherbejne per te analizuar lexuesit dhe perdoruesit e faqes. Per me shume informacion lexoni Privacy Policy.

Facebook Pixel dhe sherbime te tjera te Facebook Inc. sherbejne per te analizuar lexuesit dhe perdoruesit e faqes. Per me shume informacion lexoni Privacy Policy dhe Cookie Policy.

AddToAny sherben per te bashkevepruar me social network te ndryshem. Per me shume informacion lexoni Privacy Policy.

Si te kontrolloni Cookie

Pjesa me e madhe e browser-ave te internetit i pranojne cookie te menyre automatike. Lexuesit dhe perdoruesti e faqes mund ti heqin dhe ti bllokojne keto cookie. Per me shume informacion per te fshire dhe bllokuar cookie visitoni faqen Youronlinechoices.eu ose www.aboutcookies.org ose mund te ndiqni indikacionet e meposhtme per browser-at kryesore: