Sot do te prezantojme 8 modele xhinsesh qe duhet te kemi ne garderoben tone. Per tu inspiruar me ide te reja, ju ftojme te shihni fotot e meposhteme:

  • Xhinse Flared – Nuk mund te mos ti keni ne garderoben tuaj! Ky model eshte rikthim ne mode nga vitet 70’.

  • Xhinset e Mamave – Quhen xhinset e mamave sepse jane veshur nga mamate tona ne vitet 80-90. Kane nje model klasik, me shtat te larte dhe te gjata deri tek kyci i kembes. Ky model shkon shume me xhup bomber dhe pelice te shkurtra. Guxoni!

  • Xhinse Shume te Gjera – Jane nje model qe duhet ‘guxim’ per ti veshur. Me shtat shume te larte dhe super te gjera kane nje potencial shume glam.

  • Xhinse Skinny – Si gjithmone xhinset e ngushta nuk ikin nga moda.

  • Xhinse Boyfriend – Keto xhinse te japin pershtypjen se ja kemi marre borxh te dashurit. Jane shume komode dhe shume cool.

  • Xhinse Ripped – Me prerje te ngjushte dhe te cara tek gjuri ky model xhinsi vazhdon te dominoje fuqishem.

  • Xhinse Cropped – Ky model xhinsi vjen si risi dhe vecantia eshte ne pjesen e poshtme duke pasur theke.

  • Xhinse Girlfriend – Xhinset girlfriend jane me te shkurtra se xhinset boyfriend.

Se shpejti me keshilla dhe te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexo edhe : 12 Tendenca Pranvere – Vere 2017