Korridori i shtepise eshte shume i rendesishem dhe ne te njejten kohe ka veshtiresi per ta dekoruar dhe arreduar. Per me shume ju ftojme te inspiroheni me poshte.

  • Ne kete korridor mbizoteron ngjyra e bardhe dhe roze.

  • Me mobilje ngjyre te bardhe dhe muret ne ngjyre te kalter ne korridor do te kete me shume drite.

  • Pa moblije, e dekoruar me pasqyre dhe muret krejtesisht te bardha.

  • Me raft hekuri me ngjyre te zeze ne te cilin jane vendosur libra.

  • Ne kete korridor mbizoteron ngjyra e bardhe.

  • Me arredim vintage eshte shume kendshem.

Se shpejti me keshilla dhe Ide te reja Dekorimi per Shtepine!

Dhurata Ime

Lexo edhe : Si te Krijojme Dekorime per Shtepine