Gjithmone mendojme si te kemi me shume hapesire ne shtepite tona. Per zgjidhjen e ketij problemi, sot do te prezantojme disa ide strategjike shume praktike e te thjeshta. Ne shumicen e shtepive me hapesire te vogel me problematike jane korridoret, banjot dhe dhomat e gjumit. Per me shume ide ju ftojme te shkoni fotot.

 • Hapesira e shkalleve mund te shfrytezohet mjaft mire duke vendosur nje bibloteke te vogel me shume funksione si ne rastin e fotos. Ide origjinale!

 • Arredimi i banjos eshte nje nga me te veshtiret per shkak te hapesires se vogel. Nje zgjidhje shume e mire per arredimin e banjos jane dhe raftet te cilet jane shume komod.

 • Per nje dhome gjumi me dy funksione mund te perdorim dy rafte vertikal te cilet e ndajne dhomen ne dy pjese. Nese keni deshire per nje bibloteke ose nje mini zyre ne dhomen tuaj kjo ide eshte gjeniale.

 • Per te krijuar nje hapesire tjeter ne nje dhome mund te perdoren dhe ndareset e hapesirave.

 • Ne rast se ne dhomen tuaj te dhumit nuk keni nje dollap, ju thjesht mund ta ndertoni vete ne kete menyre si ne foto.

 • Per te pasur nje kuzhine sa me te rregullt mjafton nje tavoline me rrota e cila ndihmon ne levizjen e gjerave qe perdorni me shpesh.

 • Shkallet sirtare jane nje tjeter ide brilante dhe kane funksion te dyfishte.

 • Per te kursyer sa me shume hapesire mund te krijohet nje garderobe “sekrete” e cila ndodhet poshte ne dysheme.

 • Ne qoshen e studios mund te vendosim perde te cilat mbulojne disa kuti, por ne te njejten kohe dhe zbukurojne ambjentin.

 • Krevatet te cilet kane fuksionin dhe te magazinimit jane perfekte dhe kursejne shume hapesire.

 • Nese nuk mund ti gjeni nje vend fsheses dhe shtupes, ju mund te krijoni nje qoshe te posacme per to.

 • Ne rast se nuk keni nje koke krevati, ju mund te krijoni kete mbajtese te gjate me material druri dhe te vendosni mbi te libra, revista dhe ambazhure.

Se shpejti me keshilla dhe Ide te reja Dekorimi per Shtepine!

Dhurata Ime

Lexoni edhe : 6 Ide per te Dekoruar Korridorin e Shtepise