Kemishat me menge te shkurtra jane nje zgjedhje shume e mire per ditet e nxehta te veres. Do te dukeni shume fashion por ne te njejten kohe do te jeni komode dhe do t’ju japin freski. Kemishat mund ti kombinoni me funde dhe pantallona dhe do te ndiheni shume komode. Kete vit variantet e modeleve te kemishave jane te ndryshme duke kenaqur cdo gusto dhe stil. Kemi zgjedhur 10 modelet me te bukura te kemishave per femra. Ju ftojme te shikoni fotot dhe te inspiroheni!

  • Kemishe e bardhe me print lulesh.

  • Kemishe lino me viza vertikale me ngjyre te bardhe dhe bojqielli.

  • Kemishe ngjyre roze me menge te perthyera.

  • Kemishe me ngjyre te bardhe.

  • Kemishe me material coton dhe me pika.

  • Kemishe me ngjyre roze me jake te rrumbullaket.

  • Kemishe me ngjyre blu me profile me ngjjyre te bardhe.

  • Kemishe me print lulesh.

  • Me ngjyre te bardhe dhe material coton.

  • Kemishe me viza vertikale me prerje oversize.

Se shpejti me keshilla dhe te reja Fashion!

Dhurata Ime

Lexoedhe : Si te Pergatisim Sallate me Shalqi dhe Djathe te Bardhe